nå sveriges städer

Sverige

Genom olika .life domäner har Mission International målsättningen att finnas representerad på Internet med budskapet om Jesus med en täckning av 50 procent av Sveriges befolkning. Idag finns .life domäner för Stockholm, Göteborg, Jönköping, Alingsås, Västerås, Vetlanda, Stenungsund, Sala, Bollnäs, Gävle, Sandviken, Helsingborg, Eskilstuna och Norrtälje.  Från de flesta av .life stadssidorna kan man beställa gratis Nya Testamenten om man vill veta mer om kristen tro. Nedan ser du några exempel på .life sidor.

Språk: Svenska
Fokus:
Sverige

 

Stockholm

Facebooksidan Stockholm Life når människor över hela Stockholmsområdet med bilder från Stockholm och livsberättelser samt länkar till kyrkor.

Till satsningen hör webbsidan www.stockholm.life. Adressen till Facebooksidan är fb.com/stockholmlife.
Språk:
Svenska
Fokus:
Sverige

 

Eskilstuna

Eskilstuna ligger cirka 10 mil från Stockholm i Södermanland. Staden grundades av munken Eskil och har en mycket intressant historia.

Webbsidan www.eskilstuna.life och facebooksidan fb.com/eskilstunalife når regelbundet tusentals personer i det geografiska området. Länkningar läggs in regelbundet till kyrkor i Eskilstuna.

Språk:
Svenska
Fokus:
Södermanland

 

Västerås

Västerås är den största staden i Västmanland med en god industri. Det finns ganska gott om kyrkor i området och räckvidden för webbsidan är mycket god.

Facebooksidan har fått en riktigt god start. Adressen till facebooksidan är fb.com/vasteraslife. Du hittar webbsidan på adressen www.vasteras.life
Språk: Svenska
Fokus: Västmanland

Gävle

Gavle.life med den tillhörande Facebooksidan har funnits några år och har stadigt attraherat fler och fler besökare. Mission International har också gjort en hel del outreach i området.

Vid flera tillfällen har magasin, böcker och biblar delats ut till intresserade människor.

Språk:
Svenska
Fokus:
Gävle

Örebro

Örebro är centralorten i Örebro län. Här hittar vi en mängd olika kyrkor och ibland sägs det att staden tagit över rollen som ”Sveriges Jerusalem”.

Länken till Facebooksidan är
fb.com/orebrolife

Språk: Svenska
Fokus: Örebro län

Sandviken

Sandviken har en fantastisk historia. Här startade familjen Göransson det som nu är Sandvik. Sigrid Göransson kallades för Sigrid Godråda av ärkebiskop Nathan Söderblom och hon gjorde mycket gott i Sandviken. Idag är det ett ganska tufft klimat i staden och kyrkorna har en stor uppgift.

Facebooksidan fb.com/sandvikenlife har precis startat och växer snabbt. Det finns även en hemsida – www.sandviken.life.

Språk: Svenska
Fokus:
Sandviken

Ge evangeliet vidare till Sveriges städer

Var med och se till att människor runt om i Sverige får höra om Jesus.

du kan kontakta oss
genom formuläR nedan!

Skicka oss din e-postadress och ditt namn så kontaktar vi dig.

10 + 3 =

Pin It on Pinterest

Share This