Evangelisationsträning den 7-8 Augusti i Gävle

Evangelisationsträning i samband med Stadsfesten i Gävle – A Blueprint for Ministry Multiplication

Ett team från GCA kommer att undervisa om strategier för Evangelisation och Lärjungaskap. De kommer också att förse med resurser. Teamet kommer att finnas kvar under större delen av Stadsfesten i Gävle som pågår från den 9-12 augusti.

Nate Herbst som är ledare för GCA kommer att leda träningen och kommer att hjälpa till fram till och med fredag.

Chris and Michelle Kachuriak kommer också att vara med under evangelisationsträningen och fram till och med fredag.

Var: Hedvigslundskyrkan, Liljevägen 3, Gävle

När: 7-8 Augusti, 17:30-20:30 (kompletterande träning i Apologetik den 8 Augusti, från 9:00-16:00)

Om träningen: Den exponentiella skördestrategin är en plan för multiplikation – att göra Jesu lärjungar som gör fler lärjungar, som i sin tur kommer att göra fler lärjungar. Denna utbildning täcker de väsentliga delarna som måste finnas för multiplikation. Nu är den mest lägliga tiden att gå samman som kristna och nå denna värld för Jesus! Är du med? Träningen arrangeras av GCA, Mission International och kyrkor i Gävle. Anmäl dig på länken nedan. Ingen kostnad, men du tar hand om ditt eget uppehälle om du är tillresande utifrån. Kvällarnas träning sitter ihop och dagtid under Tisdagen blir det speciell träning i Apologetik (Best Facts).
Teamet från Great Commission Alliance kommer till Sverige med sina bästa ledare. De har utvecklat ett mycket effektivt träningsprogram för evangelisation där både apologetik och praktisk träning ingår. Organisationen har lett evangelisationsträning över hela världen – i bland annat Sydamerika, Asien och Mellanöstern och sedan starten för 5 år sedan har de tränat över 40.000 kristna och sett över 20.000 människor komma till tro.

Anmäl dig via formuläret nedan:

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Deltar följande tid:

Om Mission International

Mission International når cirka 200 000 människor per dygn med evangelium. Genom internet och sociala medier nås människor i länder där det inte finns missionärer eller evangelister. Stora befolkningsgrupper får på olika sätt del av evangeliet genom Mission Internationals arbete.

Vi tillhandahåller utbildning och gör också speciella uppsökande evangelisationsinsatser.

 

Pin It on Pinterest

Share This