Mission International

”GÅ UT I HELA VÄRLDEN OCH FÖRKUNNA EVANGELIET

Vårt arbete har Lausannedeklarationen som teologisk grundval.

visionen

Gud har gett de troende ansvaret att sprida evangeliet till hela världen, och vi måste använda allt som finns till vårt förfogande för att utföra denna uppgift.
Theodore Epp

Information: Föreningen Mission International håller sitt ordinarie årsmöte fredagen den 28 Juni 2024 kl 21:00. 

Onådda folk

Mer än två miljarder människor har inte hört evangeliet. Vi arbetar på olika sätt för att nå dessa människor med de goda nyheterna.

Det stora uppdraget

Jesus gav sina lärjungar en uppmaning att gå ut i hela världen med evangeliet. Vi fortsätter att arbeta med detta uppdrag, bland annat genom nya medier.

De goda nyheterna

De goda nyheterna om frälsning genom Jesus Kristus skapar frihet. Det är vårt viktigaste budskap. Jesus kom för att söka och rädda det som ingenting var.

BLOGG

14 Påsktips

14 Påsktips

Här nedan hittar du 14 Tips som sätter Jesus i fokus under Påsken! Använd dem en och en eller sätt ihop en lämplig blandning som får människorna i din stad att på ett märkbart sätt uppmärksamma vem Jesus är. 1. En av de effektivaste sätten att nå människor är att...

Brotten minskade med 60 procent

Brotten minskade med 60 procent

Charles Finney var en förkunnare som var rikt använd av Gud. Sommaren 1830 fick han en kallelse att ha en mötesserie i Rochester. Finney upplevde en övertygelse att han skulle åka dit. Ganska snart blev bönens Helige Ande så mäktigt utgjuten att folk stannade hemma...

Kaffe på torget i Advent

Kaffe på torget i Advent

Bjud på kaffe med bröd under Adventstid på stans/ortens torg. Ett bra sätt är att ha ett litet tält på 3×3 m så att man kan få skydd från vind, snö eller regn. Ha med böcker, biblar och tidningar att ge bort. Youth with a Mission i Stockholm finns varje vecka ute vid...

Människor kan se och lyssna på de goda nyheterna om Jesus Kristus över hela världen via mobiltelefoner, surfplattor och bärbara datorer. (Videon nedan är från Phil Cooke Channel på You Tube. Används med tillstånd – www.philcooke.com)

OM

Mission International är en ideell organisation med bred räckvidd med sina webbplatser och sociala mediearbeten. Organisationen har utvecklat olika webbsidor som www.jesus.se och www.jesus.eu och har över 1,4 miljon följare på fb.com/jesusforall. Mission International är också aktiv inom gatuevangelisation och andra former av evangelisationsinsatser.

Miljoner nådda

Länder

Pågående projekt

webbsidor

Ge ditt stöd

Du kan vara med och se till att evangeliet om Jesus når människor runt hela vår jord genom effektiva kanaler!

Det inkluderar bland annat internetsidor, sociala medier, böcker, tidskrifter, video, gatuevangelisation och musik …

du kan kontakta oss
genom formulär nedan!

Skicka oss din e-postadress och ditt namn så kontaktar vi dig.

10 + 7 =

Pin It on Pinterest

Share This